Πρόσκληση συμμετοχής στην Ε.Γ.Μ. 2017 για τον Ν.Έβρου

fb-logo-emd2017-red-circleΗ 18η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής πλησιάζει! Φέτος ο Ν. Έβρου συμμετέχει με Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί και Αλεξανδρούπολη στις 20 – 23 Ιουνίου 2017 με σκοπό να παρουσιάσει δωρεάν μουσικές συναυλίες σε δρόμους και  πλατείες.

Η τοπική διοργάνωση www.evros-emd.gr για 7η συνεχόμενη χρονιά απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε όλους όσους επιθυμούν να παρουσιάσουν κάθε είδους μουσικής στους επισκέπτες των εκδηλώσεων.

Η Γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή προσκαλεί:

Α. Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που επιθυμούν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν την μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία ζωντανά στο πλαίσιο της Ε.Γ.Μ. 2017.

Β. Πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σωματεία, ιδιώτες, ιδρύματα, μουσικές ακαδημίες ή σχολές που επιθυμούν να συνεργαστούν στην παραγωγή εκδηλώσεων, είτε μέσω οργανωμένης παραγωγής είτε μέσω δημιουργίας παράλληλης δράσης, στο πλαίσιο της Ε.Γ.Μ. 2017.

Γ. Μαγαζιά, Εταιρείες, Διάφοροι φορείς, όπως Σύλλογοι – Σωματεία, Ραδιόφωνα, Εφημερίδες ή ηλεκτρονικά περιοδικά για τη χρηματοδότηση της Ε.Γ.Μ. 2017 με Χορηγία ή εναλλακτικούς τρόπους προβολής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη σελίδα της τοπικής διοργάνωσης www.evros-emd.gr στο Ν. Έβρου μέχρι 5 Ιουνίου 2017.