20 χρόνια γιορτή μουσικής!!!

european-music-day-evros-emd.gr21η Ιουνίου: η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και η αφορμή εδώ και 20 χρόνια, χιλιάδες ερασιτέχνες, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ζωντανά την μουσική σε χιλιάδες πολίτες. Μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να ανακαλύψει, να γνωρίσει και να απολαύσει πολλές φορές σε απρόσμενα σημεία της χώρας, μουσικές όλων των ειδών.

Σε συνεργασία με ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής διοργανώνει τη μεγαλύτερη ενιαία μουσική εκδήλωση, έναν θεσμό που εξαπλώθηκε σε κάθε γωνιά της χώρας και έρχεται κάθε χρόνο να μας παρασύρει σε μια πανδαισία από νότες, αισθήσεις και εμπειρίες.

Οι ημερομηνίες της επετειακής διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής φέτος μεταξύ 21 και 23 Ιουνίου, μας επιφυλάσσουν ενδιαφέρουσες προοπτικές αναζωογόνησης των πόλεων που μετέχουν, μέσα από συνεργασίες με διεθνή δίκτυα και πρωτότυπες προτάσεις.

Περισσότερη μουσική, όλες οι τάσεις του σύγχρονου ήχου, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας. Συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα, όπου έλαβε χώρα η πρώτη διοργάνωση πριν δύο δεκαετίες, η φετινή Γιορτή μας εισαγάγει σε καινούρια πολιτιστικά δεδομένα, μέσα από μια παράλληλη ενεργοποίηση δράσεων και φορέων σε ένα πολυαναμενόμενο πρόγραμμα που αναδεικνύει τη θέση της μουσικής ως μοχλό τουριστικής ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την έναρξη του ανοικτού καλέσματος καλλιτεχνικής συμμετοχής όπως κάθε χρόνο, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε στις αρχές του Απρίλη.

Για ενημερώσεις,  επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο FB .

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2019

‪ ‪#‎europeanmusicday‬ #emd20 #music #greece

Εθνικός Συντονισμός εκδηλώσεων : ΑΜΚΕ ΜΕΣΟ